10ekstbureau

De Firma Metz schrijft teksten voor alle soorten media, voor alle denkbare doelgroepen. Artikelen voor tijdschriften en vakbladen, nieuwsbrieven, teksten voor folders of brochures, bijzondere uitgaven; bij De Firma Metz bent u aan het juiste adres.

Door zich goed te verdiepen in klant, onderwerp en beoogd publiek weet De Firma Metz steeds de goede toon te vinden.

Webteksten

(en site-onderhoud)
De bezoeker van uw website is veeleisend en snel afgeleid. De Firma Metz helpt u uw online presentatie door pakkende, kernachtige en heldere teksten stevig neer te zetten. Door een uitgekiende, SEO gerichte woordkeuze wordt een optimaal zoekresultaat behaald.

De Firma Metz verzorgt ook regelmatige updates van uw online content.

 

Redactie en controle

Prettig leesbare en heldere rapportages, jaarverslagen en beleidsstukken? Ze liggen binnen handbereik: De Firma Metz helpt u uw boodschap duidelijk en aantrekkelijk aan uw publiek te presenteren.

Laat De Firma Metz uw teksten op spelling, grammatica en stijl controleren voor een optimaal resultaat.

W2ebsite-ontwerp

Wilt u uw hele website laten ontwerpen door De Firma Metz dan kan dat ook. Door vorm en inhoud in één hand te houden  blijven woord en beeld in een goede balans.

Met behulp van WordPress © bouwt De Firma Metz aantrekkelijke, overzichtelijke sites. De gebruiksvriendelijke opzet van WordPress © maakt dat u zelf uw site makkelijk up-to-date kunt houden. Maar ook hier kan De Firma Metz u bij helpen.

Ontworpen door De Firma Metz 2015