O ver De Firma Metz

 

“U spreekt met de firma Metz!” Zo moesten mijn broer en zus en ik vroeger thuis de telefoon opnemen, wanneer die rinkelde tijdens winkeluren. Met een druk op de knop en een slinger aan de draaischijf verbonden we vervolgens de klanten door naar ‘de zaak’.

De draaischijf is verdwenen en ook doorverbinden is niet meer nodig: De Firma Metz, dat ben ik. En in plaats van manufacturen en linnengoed help ik u graag met woord en beeld.

Gedreven door nieuwsgierigheid, geholpen door creativiteit, en effectief door doelgerichtheid schrijf ik voor u prettig leesbare teksten voor alle mogelijke media.

Van droge beleidsstukken naar pakkende publieksinformatie, van stroef lopende zinnen naar vloeiende verhalen, ik help u uw boodschap zo te verpakken dat deze wordt gevonden, gelezen en gewaardeerd door uw doelgroep.

Daarnaast heb ik mij een eigen wijze van illustreren aangeleerd. Graag maak ik voor u illustraties die uw teksten verlevendigen en laten opvallen. Ook lever ik op zichzelf staande illustraties voor allerhande aanleidingen: geboorte, trouwen, uitnodigingen. Als mijn stijl u aanstaat zijn de mogelijkheden onbegrensd.

Met mijn achtergrond als historicus en jarenlange ervaring als historisch onderzoeker kan ik informatie snel achterhalen en inzichtelijk maken. Ik werk resultaatgericht en heb veel ervaring met projectmatig werken.

Een goede klantrelatie vind ik erg belangrijk. In de loop der tijd heb ik veel ervaring opgedaan met het werken voor zowel grote organisaties als voor particulieren. Zo heb ik een goed gevoel ontwikkeld voor (politieke) verhoudingen, en voor de nuances die uw boodschap nodig heeft.

Ik hoop dat ik iets voor u betekenen kan!

Voor (historisch) onderzoek kunt u terecht bij:

Ontworpen door De Firma Metz 2015